Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Pau Vallvé a l’Auditori de Manacor

Pau Vallvé - Mallorca Music Magazine

Datos del concierto

Fecha y hora:   9 enero 2021,  19:00 h.
Lugar:   Auditori de Manacor
Dirección:   Passeig del Ferrocarril, s/n, Manacor

Finalizado

La promotora manacorina Nohihatemps anuncia nou concert per dia 09.01.2021 a les 19:00h a L’Auditori de Manacor. Es tracta del músic català Pau Vallvé que presentarà el seu darrer disc “La vida és ara” (Autoedició, 2020). Un disc gravat durant el confinament i que el mateix músic explica d’aquesta manera:

Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un ferse gran, un prendre distància. El vaig gravar tot jo sol allà tancat, amb els instruments que tenia. I va ser la meva rutina i la meva única ocupació en aquells 75 llargs dies. Estic molt content amb el resultat, inclús m’atreviria a dir que més content que mai! Moltes ganes que l’escolteu!

Dia 16.09.2020 va començar la gira “La gira és ara” penjant el cartell de Entrades Exhaurides pràcticament a tots els concerts. De moment, l’única aturada a Mallorca prevista es la de dia 09.01.2020 a Manacor. Una oportunitat única per veure aquest gran músic i una oportunitat (i una necessitat) per recolçar el sector cultural que viu moments de desesperació i crisi.

Con la colaboración de: