Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 26 enero, 2021

Poesia mística i filosòfica amb Le Frankenzine

Fotografies de José Luis Luna
Text per Nena Carbonell
Le Frankenzine - Mallorca Music Magazine

Teatre de Muro, dissabte 23 de gener de 2021

El concert es va a celebrar en el marc del Festival Miquel Tortell de Muro

Manel Martínez presentà el seu darrer treball Llum a tot volum (Runaway Records, 2020) en el marc del Festival Miquel Tortell de Muro, sota el nom Le Frankenzine, una fusió de Frankenbooties i Zinedines, dos grups que jugaren un paper destacat en el pop rock de l’illa els anys 90.

El tímit artista pujà a un escenari sense més ornaments que un piano de cua. Una posada en escena sòbria que convidava al públic a gaudir d’un recital íntim on el joc de llums t’endinsava dins la poètica del món místic i filosòfic de les lletres de Martínez.

Una proposta amb cançons pròpies en català on el veterà autor, en solitari, mantén un intens diàleg entre veu i piano. Una música senzilla i directa en quant a instrumentació però amb una gran complexitat d’arranjaments musicals que segueix la línia del seu anterior disc 1987 (Ataque Records, 2018), en aquella ocasió acompanyat de la guitarra acústica.

El músic murer aprofità la selecció de temes per fer un bagatge pel seu passat, present i futur musical. Adaptant temes d’anteriors fomacions i donant a conèixer nous temes encara no enregistrats.

És d’agrair que el Festival Miquel Tortell, que enguany celebra el seu XVIIIè aniversari, faci una aposta per propostes més contemporànies sense perdre la seva essència.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Fotógrafo de la escena musical española y local desde 2010.
Colaborador de festivales y revistas de ámbito nacional, ha expuesto en diversas ciudades españolas y en el extranjero.
Fotógrafo en Mallorca Music Magazine.

Dinamitzadora cultural, apassionada de la música, l’art i la comunicació. Redactora, fotògrafa i col·laboradora de diferents mitjans de comunicació escrits de l’illa des del 2007. Ha realitzat diferents exposicions fotogràfiques de sensibilització social a l’illa.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: