Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 12 abril, 2022

Aina Tramullas presenta “Per poder-te cantar”

Aina Tramullas - Mallorca Music Magazine

Aquest EP de quatre cançons és el seu primer projecte en solitari

Aina Tramullas és una jove cantautora natural de Puigpunyent que actualment cursa els estudis de veu, jazz i pedagogia musical en el Conservatori Superior. Recentment ha presentat en societat Per poder-te cantar (Blau, 2022), un EP format per 4 cançons i una peça vocal introductòria elaborada amb les línies melòdiques que apareixen al disc. Aquest és el seu primer projecte en solitari.

Tot va començar amb “Pausa”, un tema compost en 2020, just en sortir del confinament, que recull les reflexions d’aquells mesos previs plens de restriccions en els quals no podíem veure’ns. De les quatre cançons que componen el disc, tres estan compostes per l’artista, mentre que “Ma Terra” és una versió.

Aina es presenta en aquest treball amb la veu nua i envoltada de músics que l’eleven. Ha tingut l’oportunitat d’elaborar la seva música sota els seus propis criteris musicals, música que ha estat cuinant a foc lent durant l’últim any braç a braç amb Jaume Blàzquez (producció, enregistrament, mescla i mastering). El resultat és aquest prometedor treball carregat de captivadors detalls musicals. Un petit pas en la seva carrera musical, però un gran pas com a artista a la qual caldrà seguir molt de prop.

Aina Tramullas – Per Poder-te cantar

Coleccionamos redes

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: