Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 8 septiembre, 2022

Bep Marquès ens delecta amb el disc «Cançons i amics»

Per Neus Jover Sampol
Bep Marquès - Mallorca Music Magazine

Vuit temes que transmeten sinceritat i emotivitat

Després de dos anys d’aturada musical, Bep Marquès torna a la càrrega publicant el seu vuitè disc anomenat Cançons i amics (Produccions Blau, 2022). Un àlbum que compta amb vuit temes mesclats i produïts per Robin Alba i Toni Vallespir a S’Estudi de Sa Coma i masteritzat a Palma per Rafa Rigo.

Amb ajuda de la Mediteband, grup format per Joan Massanet a la guitarra elèctrica, Quique Soriano al baix i cors, Toni Bosch a les guitarres acústiques, Robin Alba als teclats i cors i, Toni Vallespir a la bateria i cors, han aconseguit crear un ambient de serenitat i emotivitat. A més, també ha comptat amb les col·laboracions de Xisca Abraham als cors de la cançó «Sol» i de Simó Pocoví i Norbert Fimpel a la veu i harmònica, respectivament, de la cançó «Se me olvidó otra vez», únic tema interpretat en castellà.

Cançons i amics és un disc cuit a foc lent amb lletres i melodies creades des del lloc més íntim de l’artista ciutadellenc, casa seva, rodejat dels seus éssers més estimats. Segons afirma Marquès:

Amistat, emotivitat, proximitat, sinceritat… Són algunes de les sensacions que trobareu en les composicions d’aquest treball.

A la cançó «Amics», l’artista despulla totalment la seva sinceritat i, amb un ritme marcat de bateria, guitarra i teclat, ens convida a ballar.

El music va iniciar-se en solitari l’any 2010 amb la publicació del disc Cançonetes (2010). L’any 2012 publicà Sal (2012), el 2014 arribà Fotos (2014), el 2016 s’acabà de consolidar dins el panorama musical illenc amb l’àlbum Vida (2016) i, poc després, el 2018 arribaren Natural (2018) i 10 (2018). El 2020 publicà Redó (2020) i, enguany ha publicat el seu darrer treball musical anomenat Amics i Cançons, tots editats per Produccions Blau.

Bep Marquès – Cançons i Amics

 Síguenos

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario