Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 28 agosto, 2022

Surt a la llum el videoclip “Quiero” de Caterina Ross

Per Neus Jover Sampol
Caterina Ross - Mallorca Music Magazine
Fotografia de Tomàs Moyá

Es tracta del tercer senzill del disc Nunca se pierde

La cantant, actriu i compositora palmesana Caterina Ross dona a conèixer el videoclip del tercer senzill anomenat “Quiero”. Aquest, enregistrat al Teatre Principal d’Inca, forma part del tercer LP titulat Nunca se pierde, un àlbum que compta amb vuit temes compostos per la cantant i produïts per Dani Ambrojo.

En aquest darrer treball discogràfic, Ross ha intentat apropar el seu característic estil pop a una sonoritat que s’intenta aproximar al pop-rock. Amb un ritme marcat de guitarra i bateria s’inicia la cançó, acompanyats d’una imatge en què l’artista va caminant amb un pas ferm sobre l’escenari del Teatre Principal d’Inca. “Quiero” compta amb una tornada molt aferradissa que ens recorda a la mítica “El universo sobre mí” d’Amaral. L’artista ha estat convidada pel Centre Espanyol d’Estocolm per presentar el seu disc a la capital nòrdica durant aquesta tardor. Actualment, està preparant el seu següent treball discogràfic, que comptarà amb 11 cançons en anglès i inclourà “Shadows in your way”, que serà el tema principal de la banda sonora de la pel·lícula Laberinto de sombras.

Caterina Ross va iniciar la seva carrera en solitari l’any 2010, però no fou fins al 2014 que publicà el seu primer LP anomenat Pieces of me (Produccions Blau, 2014). El 2015 sortí a la llum Remixed (Cross Music, 2015), el segon àlbum de la palmesana al qual hi pertany la cançó “Sólo me queda soñar”, banda sonora de la pel·lícula Luces. Durant la seva trajectòria ha obtingut més de 15 premis de reconeixement internacional entre els quals hi destaquen el premi a Millor Banda Sonora als American Tracks Music Awards i el de Millor Artista Internacional al Hispanic Music Awards.

Caterina Ross - Quiero

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: