Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 6 mayo, 2021

Donallop llançen “Cara a cara”, el seu nou EP

Donallop - Cara a cara - Mallorca Music Magazine

Donallop, el duet format per Joana Pol i Pere Bestard, acaben de llançar Cara a cara (Plas Plas, 2021), el seu nou EP. A finals de 2019, uns pocs mesos abans de l’esclat de la pandèmia i en meitat de la gira de presentació de Crisàlide, el grup va fondejar una setmana als estudis de Paco Loco, a El Puerto de Santa Maria (Cadis). D’aquests dies de gravacions el grup va poder extreure el seu nou EP, Cara a Cara.

Quatre cançons que prossegueixen el camí emprès en el seu darrer i premonitori disc. Minimalisme pop, sensualitat, profunditat i textes en prosa però amb aires poètics. En aquest nou treball s’endinsen més al terreny dels sintetitzadors, els ritmes del slowcore i el dreampop més primigeni. Les seves lletres aborden temàtiques atrevides com són la idea del suïcidi en “Una llum”, la transsexualitat o l’emergència climàtica en “Paris to Helena”, sense descurar la delicadesa i l’elegància que els caracteritza.

Un treball curt que els permet mostrar-se sense perdre de vista un futur carregat de cançons i quilòmetres per recórrer.

Donallop – Cara a cara (portada)

 

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: