Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 19 julio, 2021

Gwillem estrena “Comptant els dies”, el seu primer senzill en solitari

Per Neus Jover Sampol
Gwillem - Mallorca Music Magazine

Amb aquesta canço l’artista de Sant Joan comença una nova etapa més personal

Guillem Contestí Rubert, prolífic artista de Sant Joan, estrena el seu primer single sota el nom de Gwillem. Després d’haver format part del grup musical Mareselva, on actuava com a cantant, guitarrista i compositor, ara es decideix a començar una nova aventura en solitari.

“Comptant els dies” és el nom d’aquest avançament que ja deixa entreveure l’essència del projecte. Com si d’una respiració amb un ambient pop lo-fi es tractés, la cançó treu el cap per continuar veient unes influències marcades del gran Miquel Serra.

El tema va ser gravat durant el confinament al soterrani de casa seva, conservant una producció artesanal. Tot i això, es va mesclar i masteritzar als Estudis Favela de la mà de Pep Toni Ferrer, qui es va encarregar de dotar la peça amb una dimensió molt més profunda.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: