Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 27 abril, 2022

Los Chicos de John Deere presenten «Malson al carrer dels Oms», el seu primer LP

Per Neus Jover Sampol
Los Chicos de John Deere - Mallorca Music Magazine

El tercer treball dels mallorquins ja està disponible a les plataformes digitals

Los Chicos de John Deere publiquen el seu tercer treball anomenat Malson al carrer dels Oms, primer llarga durada de la banda. Aquest grup de pop es va donar a conèixer a l’any 2014 amb la publicació del seu primer EP anomenat Perito Mercantil i, posteriorment, l’any 2017 amb l’EP Martí no val la Pena.

La formació va néixer l’any 2010 a Alcúdia de la mà de Carlos Socias (veu i guitarra acústica), Gabi Capllonch (teclat i veus), Toni Nicolau (guitarra elèctrica), Bernat Riera (baix i veus) i Sergi Bortuzzo (bateria).

Malson al carrer dels Oms manté l’essència del grup, ja que continua en la línia de l’estil pop barroc, un gènere musical que ja adoptaren en els seus anteriors EPs. Amb unes lletres nostàlgiques i, fins i tot, pessimistes, el cinquet continua amb la recerca de l’himne pop definitiu.

Els alcudiencs preparen un estiu ple de concerts. Pel moment ja s’han anunciat un concert a Manacor el 30 d’abril i un a Santa Eugènia el 7 de maig.

Los Chicos de John Deere

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: