Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 27 julio, 2021

Es suspèn la primera edició del Menorca Music Festival

Per Neus Jover Sampol
Menorca Music Festival - Mallorca Music Magazine

Amb l’augment dels casos de Covid-19, l’organització es veu obligada a ajornar el festival per segon any consecutiu

L’organització del Menorca Music Festival s’ha vist obligada a suspendre, per segon any consecutiu, el festival programat pels dies 6, 7 i 8 d’agost degut a l’augment de casos de Covid-19 a les Illes Balears. Concretament, en les últimes setmanes el nombre d’hospitalitzacions per Covid a Menorca han augmentat considerablement. A això, cal afegir les noves restriccions dictades pel Govern de les Illes Balears que fan inviable la seva celebració.

Entre els artistes que componien el cartell d’aquesta primera edició es trobaven Suu, Arnau Griso i Nil Moliner, encarregats d’obrir el festival. El dissabte 7 d’agost comptava amb les actuacions de Gigi McFarlane, Beu i Dorian. I, finalment el diumenge dia 8, Sofia Ellar, Miki Nuñez i Ramon Mirabet tancaven el cartell de l’esperat Menorca Music Festival.

Des de l’organització del festival avisen mitjançant un comunicat que la devolució del preu de les entrades es durà a terme durant aquesta setmana a la mateixa targeta amb la qual es va realitzar la compra.

En principi, festival queda ajornat, a l’espera de poder-ho celebrar l’estiu de 2022 esperant que la situació sanitària millori.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: