Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca la música que se hace en las Islas con epicentro en Palma. Toda la actualidad musical balear con especial atención a los artistas locales.

CONTACTO

Tarifas agenda y banners
Publicado el 14 agosto, 2022

Participants en el Pop Rock 2022: Gemma MAr

Gemma MAr - Mallorca Music Magazine

Gemma MAr

La cantautora Gemma Moyà Aguiló, a la veu i la guitarra, està al capdavant de Gemma MAr, un projecte que sorgeix de la necessitat de transmetre les seves emocions, pensaments i vivències mitjançant la música. Actualment, després de la publicació del seu primer treball discogràfic Les Dues Son Una, ha consolidat el projecte amb la formació d’una banda integrada per Martina Pont a la bateria i percussió, Sara Mingolla al piano i Llucía Gomila al baix.

Més informació en IB3 Música

Quan sorgeix la teva proposta?

Gemma MAr comença a ser un projecte a partir de l’Abril del 2020, amb la creació del primer tema oficial «Les Dues Som Una». A partir d’allà, sorgeixen noves cançons, es crea un primer disc amb el productor Jaume Gelabert a Tramuntana Estudis i s’edita baix el segell discogràfic de BLAU. Després d’això, vaig començar a fer concerts en solitari per a passar a fer-los posteriorment amb una nova banda formada exclusivament per dones, amb Martina Pont, Sara Mingolla i Llúcia Gomila.

Per què decideixes presentar-te al concurs?

Els concursos sempre són una possibilitat d’arribar a un nou públic. Quan ets un artista novell i no et coneix ningú s’ha de fer moltíssima feina i amb molta constància, considero que un concurs, si surt bé, pot tenir bones repercussions, a nivell de promoció, ser escoltat per més gent, tenir noves oportunitats de concerts.

Com definiries la teva música? Quines són les teves principals influències?

No sabría definir la meva música molt acuradament, estic «començant» a sabre una mica del tema, considero que faig pop ja que és el que més m’agrada i he escoltat sempre.

El meu pop és una mescla de molts artistes i grups. Té perfilades de la música que em posaven els meus pares de petita (Queen, The Beatles, Bob Dylan, Maddona, Michael Jackon, The Beach Boys), com de la música que més escoltava per iniciativa pròpia ja d’adolescent (La Oreja de Van Gohg, Amaral, Nena Daconte, Taylor Swift, Demi Lovato), i com de la música que he descobert i escoltat en els darrers dos anys (Judit Nedderman, Zahara, Ginestà, Amaia, La La Love You, Ainoa Buitrago).

Principals defectes i virtuts. Et veus amb opcions d’arribar a semifinals?

Pregunta interessant. Com a virtud puc dir que he trobat el que realment m’agrada i m’apasiona més fer en aquesta vida, cantar i fer música. Això m’ajuda a entendre millor el que sent i el que em passa. També que soc una persona constant i m’agrada complir els objectius que em proposi. I en quant a la banda, puc dir que feim molt bona feina plegades, ens compenetram i sonam molt bé, i que és un plaer compartir amb altres músics perquè aprenen moltíssim i compartim molts de moments especials.

Passant als defectes, en primer lloc podria dir que soc molt exigent amb mi mateixa. A vegades, en comptes de disfrutar de la música, estic més pendent de que tot surti perfecte. També de pensar que no és suficient el que faig o que la meva música no és bona.

En resum, crec que tenim opcions d’arribar a la semifinal, ja que quan feim música ho feim amb els cinc sentits i crec que arriba a tothom que ho vulgui escoltar i sentir.

Coneixes a algun dels grups que es presenten? Quins són els teus favorits?

Si, he mirat els participants i conec a molts dels que es presenten. No sabria triar preferits, sa veritat és que hi ha moltíssim de talent enguany, hi ha moltíssimes i variades propostes que segur poden arribar a la final. Les propostes que conec i que m’agraden són Maribel Mayans, Manena Duel, Aina Tramulles, XisK, Laia Ferrer, Majava i Zigalet.

Remuneració econòmica, una actuació important (remunerada) o molta visibilitat mediàtica. Si et donessin a triar un d’aquests 3 premis, quin triaries?

És díficil de triar, els tres premis són importants. La remuneració econòmica serveix per poder continuar el projecte amb una ajuda important, ja que enregistrar a estudi, sessions de fotos i videoclips, bàsicament tot un projecte musical necessita de pressupost per fer les coses amb bona lletra. Una actuació important (remunerada) també és una gran oportunitat per donar-te a conèixer a un escenari, com seria un festival o ses Festes de San Sebatià. I la visibilitat mediàtica també és un gran factor si realment vols arribar més enfora i poder dedicar-te 100% a la música.

D’aquestes tres, difícil triar, però crec que me quedaria amb una actuació important (remunerada), perquè al cap i a la fi, si la música és el que més m’agrada triaria disfrutar de poder fer un concert «a lo grande» i poder tenir una oportunitat de tocar davant un públic desconegut i una mica més gran.

Gemma MAr - Koala, t'estim mil mons

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario