Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 16 diciembre, 2021

Estrenam “Soy Miedo”, el nou videoclip de Gemma MAr

Per Mònica Borràs
Gemma MAr - Mallorca Music Magazine

Mallorca Music Magazine estrena en exclusiva el nou clip d’aquesta jove artista palmesana

El vídeo de Soy Miedo és una producció d’Octubre Films sota la direcció i càmera de Marina Rueda amb Toni Vaquer com a director de fotografia (dop) i d’il·luminació i la direcció artística de la mateixa Gemma MAr.

El videoclip el vàrem gravar a un local buit de devora ca nostra. Un parell de dies abans vaig deixar el decorat muntat.

Al curt musical, Gemma MAr interpreta la cançó sense cap artifici visual, davant un decorat conformat només per un gran plàstic, que ocupa tota la pantalla, amb quatre petits miralls aferrats. Primer, Gemma MAr canta el tema tota sola i cap al final, s’acompanya de la seva guitarra acústica.

Vaig compondre Soy Miedo en només una hora. La cançó va néixer d’un mal moment. Realment, ens fa por tornar a patir, pensar que si ens equivocam, ho tornarem a passar malament, però hem de passar per aquests mals moments per a llavors poder estar bé. Consider que hem d’aprendre a viure amb sa por per a enfrontar-nos a sa vida. L’hem de sentir i l’hem d’acceptar. És part de “noltros.

Soy Miedo és el quart avançament (després de Guerreres Colossals, Plomes Noves i Magranes molt) del que serà el primer disc de Gemma MAr, onze temes ja enregistrats als Tramuntana Estudis de Jaume Gelabert, i que es publicarà, probablement, a la primavera de 2022.

No m’esperava que, després de poc menys d’un any, estaria fent feina amb una discogràfica. Idò, a Xocolat, vaig arribar a través de Jaume Gelabert, productor de Tramuntana Estudis. Quan vàrem tenir es temes gravats, em va dir que els hi mostraria als de Blau, i bé, varen escoltar els temes, els hi varen agradar, ens vàrem reunir i aquí estam, fent feina plegats. Estic molt contenta, sa veritat.

Qui és Gemma MAr?

Gemma MAr és una cantautora palmesana de vint-i-cinc anys, inicialment autodidacta. Ara fa uns cinc anys que, jugant, jugant, i provant, provant, primer amb un ukelele, i més tard, amb un teclat recuperat de la seva època infantil, es va atrevir a compondre els primers temes. Encoratjada pels pares, ell, melòman, i ella, actriu aficionada durant molts d’anys a la companyia d’Andratx, Voramar Teatre, completa la seva formació acadèmica d’educadora infantil fent classes de cant amb Joan Manel Vadell, primer, i, actualment, amb Catalina Moll, i de piano, amb Sergio Llopis.

Quina música ha escoltat?

Idò, les meves influències musicals són, sobretot, els clàssics del pop i rock, que mos posava “mumpare” des de ben petites, tota sa música dels anys seixanta fins als vuitanta.

Quan vaig gravar a Tramuntana Estudis, vaig començar a escoltar tot el que fan altres artistes locals, com ara OR, Amulet, Maria Hein, Maria Jaume o Marala Trio, entre molts d’altres. A part, estic bastant al dia pel que fa a la música pop que va sortint i seguesc molts d’artistes des que era adolescent, com ara Amaral, La Oreja De Van Gogh, Nena Daconte, Taylor Swift o Adele, per exemple.

I la grafia especial del nom, per què és?

El nom de Gemma MAr és perquè volia un nom artístic que representàs totalment la meva essència, qui som jo. El meu nom és Gemma Moyà Aguiló, i sempre m’havia posat Gemma MA per abreviar a les xarxes socials. Però em faltava alguna cosa, i la mar, per jo, és un lloc on em sent a casa, on puc ser totalment lliure i estar en pau. Llavors, MA perquè són ses meves inicials, ses meves arrels i família, d’allà on som, i la r minúscula és per a diferenciar-me d’altres.

Fins a la data, només ha fet dos concerts, un, la “premier”, a ca seva, “va ser una passada”, i el segon, al programa Cultura KM0 de la societat microcooperativa de Mallorca, Suscultura, a Palma, la nova plataforma que dóna oportunitats als joves artistes i creadors.

Gemma MAr - Soy Miedo

Lletra

En lo más profundo de mi alma
anida un miedo aterrador.
Pensé que ya se habría marchado
pero me acecha al corazón.

Espera a ver mis caídas para poderse presentar
Pero estaré preparada para volverme a levantar
El día de hoy ya se acaba pero mañana volverá
Espero con armas cargadas para poder contraatacar.

Soy un miedo irracional, vulnerable al azar,
me tropiezo al pensar que sí escaparé de mí
viviré sin miedo a nada y olvidándome de mi persona.

Espera a ver mis caídas para poderse presentar
Pero estaré preparada para volverme a levantar

Yo no lo quiero admitir, el miedo convive aquí.
Debo luchar mis batallas siempre que esté junto a mí.

El día de hoy ya se acaba pero mañana volverá
Espero con armas cargadas para poder contraatacar.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Professional de la comunicació des de 1991: Ràdio Jove (Local d'assaig), TVE Balears, Somràdio o IB3 Ràdio, entre d'altres.
Apassionada de l'art expressionista i la música, sobretot en directe.
Redactora a Mallorca Music Magazine.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: