Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 12 noviembre, 2023

“Mai no vas passar” mostra l’evolució artística d’Isa Juan Fuster

Isa Juan Fuster - Mai no vas passar - Mallorca Music Magazine

Isa Juan Fuster és una cantant i compositora mallorquina que compagina la seva carrera artística amb la docència d’educació infantil. La influència musical del seu entorn familiar, que l’ha rodejada i acompanyada desde ben petita, és el que la va motivar a formar-se en interpretació vocal. L’artista compta amb quatre singles autoeditats, disponibles a les principals plataformes digitals, en els que es pot apreciar la influència de grups referents del panorama balear i català com Xanguito, Txarango o Judit Neddermann.

Aquest 2023-24 podrem gaudir d’un seguit de senzills que ha estat produint al llarg d’aquest últim any que rompen amb la seva estètica anterior. En ells es nota una clara evolució personal i artística, tant en la lletra com en la sonoritat d’aquestes noves composicions.

“Mai no vas passar”, el seu darrer senzill, és un clar exemple d’aquesta evolució. Produït per Sergio Llopis i mesclat i masteritzat per Tomeu Juan Fuster, aquest tema parla de l’aldarull de sentiments i emocions que sorgeixen davant d’una ruptura amorosa: “Quan després d’una llarga temporada caminant acompanyada de sobte et sents totalment buida i sola i només vols que acabi tot el patiment i el dol pel que estàs passant”.

Una cançó que pretén acompanyar-te a tocar fons per poder ressorgir de nou amb més força en aquesta nova etapa vital que veurem reflectida en les pròximes composicions de Isa.

Apúntate al canal de Whatsapp de nuestra Agenda y entérate antes que nadie de los mejores conciertos de Mallorca y Baleares

  CANAL AGENDA MMM

Síguenos también en:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: