Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 11 octubre, 2023

«Sobre el Alambre»: Malfet dona a llum el seu segon disc

Per Neus Jover Sampol
Malfet - Mallorca Music Magazine

L´àlbum es presentarà en directe al teatre La Unió de Son Servera

El grup serverí Malfet, format per Pau Pavel a la veu i guitarra, Joan Palerm a la guitarra, Miquel Àngel Valero al baix, Àngel Rios a la bateria i Pau Vallbona al teclat, publica el seu segon disc d’estudi anomenat Sobre el Alambre (Autoeditat). El treball es presentarà en directe el dissabte 14 d’octubre a les 21h al teatre La Unió de Son Servera. Un concert on comptaran amb Josep Servera a la percussió i amb Ema Marí i Lucia Nebot com a coristes.

Malfet es va formar l’any 2018 i es van donar a conèixer amb la publicació del seu primer disc anomenat A orillas de un ideal (Autoeditat, 2020), un àlbum que va ser publicat en plena pandèmia. Tal com explica Joan Palerm:

Considerem que a Sobre el alambre hem trobat certa solidesa sonora. Pensem que hem cuidat més els acabats del disc i també hem arribat a un punt estilístic en el qual ens identifiquem.

Així, es consoliden dins del panorama musical balear tot mostrant la seva vessant més rockera, però sense abandonar sonoritats d’altres estils com el pop, el funk o la cançó d’autor.

A més, l’àlbum en paraules de Palerm:

És la sensació d’inestabilitat o incertesa que generen certs elements que envolten a qualsevol persona i que provoquen una certa debilitat humana i indefensió. A partir d’aquest punt se genera una sensació d’equilibrista i es descobreix la consciència que t’arrela a les teves certeses.

En el disc hi predominen els riffs a guitarra, un fet que es veu reflectit en la cançó «Cuestión de tiempo», entre d’altres. De cara al futur, durant la tardor, el grup està preparant nous concerts que s’aniran anunciant a través de les seves xarxes socials.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Neus Jover Sampol - Mallorca Music Magazine

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: