Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 30 abril, 2023

“Un himne qualsevol”: el debut discogràfic de Negre

Negre - Mallorca Music Magazine

Negre és un grup nascut a Santa Maria del Camí (Mallorca) l’any 2022 i format per Fabi Bover (veu i guitarra), Pasqual Marí (bateria) i Josep Campins (baix). Recentment han publicat el seu primer EP de títol Un himne qualsevol (Autoeditat, 2023), que ja es troba disponible en les principals plataformes digitals.

Aquest EP està format per quatre cançons on brillen melodies aferradisses i lletres en català d’estil propi. En la seva música s’aprecien influències del synthpop català i americà, de bandes com Future Islands, Manel o The War On Drugs, molt presents en el procés creatiu de la banda. Negre arriben amb força i moltes ganes de mostrar al públic el seu treball en directe aquest 2023.

En la part tècnica destaca el treball de mescla per part de David “The Mars Citizen” (Mala Rodríguez, Kidd Keo) al single “Un Himne Qualsevol”, o la feina del productor Panxii Badii (Núria Graham, El Petit De Cal Eril, Da Souza), mesclant “Com Vendré”. Els dos temes restants: “Alpinista” i “Monsons”, els ha mesclat Fabi Bover al seu home studio, i l’enginyer Victor García ha realitzat el màster final a l’estudi Ultramarinos (Barcelona).

Déjate pescar por nuestras redes

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: