Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 20 noviembre, 2023

“Vespres de Tardor”: l’encant musical d’una història d’amor inventada

Pofer i Lidia Román - Vespres de tardor - Mallorca Music Magazine

En l’efervescent món de la música emergent, dos joves talents mallorquins, Pau Ferrer i Lidia Román, ens regalen “Vespres de Tardor”, una cançó molt especial. En aquesta composició els protagonistes se submergeixen en una història d’amor inventada, explorant la correspondència emocional a través de les seves vivències i experiències.

La cançó, amb el seu estil descriptiu, teixeix un tapís emocional que potencia el sentiment amorós mitjançant l’enginyós ús de metàfores, redundàncies i comparacions. El relat comença en tercera persona, presentant als personatges principals, per a després girar a la primera persona en la tornada. Aquest canvi de perspectiva aconsegueix crear una proximitat amb l’oient, intensificant les emocions que tots dos artistes desitgen transmetre.

El títol acuradament seleccionat, “Vespres de Tardor”, no és només un mer conjunt de paraules. Aquest nom evoca una escena càlida de boscos tenyits de vermell, en una clara al·lusió a l’estació tardorenca. A més, se submergeix en el significat etimològic de “tardor”, derivat de “tardança”, suggerint l’última estació del cicle i simbolitzant l’amor com un sentiment durador fins a l’última etapa de la vida: la vellesa.

La portada del senzill és un quadre visual que complementa l’experiència auditiva. Amb tonalitats de llums blaves i vermelles, reflecteix la dualitat de la tardor, on el fred i la calor s’entrellacen de manera harmoniosa. Aquest simbolisme visual es converteix en la finestra perfecta per a endinsar-nos en l’atmosfera melòdica que els artistes han creat.

Per a aquesta cançó han comptat amb la col·laboració de Pau Muñoz al piano, Ariadna Ferrer en el violí i Laia Ferrer en el cello. Pau Mas (Tuki Beats) ha estat encarregat de la producció i postproducció.

Pofer i Lidia Román - Vespres de tardor

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: