Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca la música que se hace en las Islas con epicentro en Palma, Mallorca. Toda la actualidad musical balear con especial atención a los artistas locales.

CONTACTO

Tarifas agenda y banners
Publicado el 13 junio, 2021

«Hipnosi i Màgia» és l’avançament de la nova etapa de Poomse

Poomse - Mallorca Music Magazine

Els mallorquins Poomse acaben de publicar «Hipnosi i Màgia», el primer senzill del seu nou disc Extinció, Etc. que té previst el seu llançament a la fi del mes de setembre.

Després de més de 10 anys d’història i tres discos en anglès, han pres la determinació de cantar íntegrament en català. Una evolució natural que es tradueix en lletres més pròximes i personals que reflecteixen fidelment la personalitat del grup. Deixant enrere pors i vergonya es mostren tal com són per a oferir el treball més sincer publicat fins avui. Aquest nou treball tindrà una edició en vinil de 12 polzades.

El senzill que avui ens presenten ve acompanyat d’un videoclip filmat un diumenge en una tranquil·la localització de Mallorca al més pur estil «do it yourself». El original i divertit resultat final és a càrrec de Sebastià Mesquida en l’edició.

Poomse - 'Hipnosi i màgia'

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario