Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 15 junio, 2022

Arriba la segona edició del Festival Son Bono

Per Neus Jover Sampol
2022 II Festival de Música Entre la mar i Bellver - Mallorca Music Magazine

Voicello, Jaume Tugores, 2CORDATS & loops, KamBrass i Helena Garreta formen el cartell del festival

La segona edició del Festival de Música Son Bono arriba del 3 de juliol al 28 d’agost. El certamen, impulsat per la formació de música clàssica Voicello, torna després de la gran acollida que tingué en l’edició anterior. Enguany, però, comptarà amb una segona seu a les Bodegues Ribas de Consell.

Els artistes que conformen el cartell procedeixen de Balears, Catalunya i Madrid. Voicello, duet de veu i violoncel acompanyats de la bateria, seran els encarregats d’encetar dia 3 de juliol la segona edició del festival amb el repertori Òpera Mediterrània. Seguidament, el 14 de juliol actuaran a les Bodegues Ribas de Consell amb la peça de Mediterrània, una combinació de veu, violoncel, loops i bateria.

Jaume Tugores, un dels guitarristes més reputats del panorama musical de les Balears, s’estrenarà a Son Bono el 17 de juliol amb l’àlbum El matí inventat, que combina guitarra i saxo.

El 28 de juliol les Bodegues Ribas acolliran l’actuació Ibèrica, que combina la veu soprano de Carme Garí fusionada amb l’arpa i la dansa. El grup 2CORDATS & loops format per Gabriel Fiol (violoncel·lista) i Carme Alzina (violinista) presentaran el repertori Bach i Film Music. Serà el 7 d’agost a Son Bono.

Una setmana més tard, el 15 d’agost, serà el torn del quintet de veu metall KamBrass, que presentaran el repertori Visions a Son Bono. El grup format per Guillem Cardona (trompeta), Joan Pàmies (trompeta), Maria Servera (trompa), Xavier Gil (trombó) i Oriol Reverter (Tuba) participa al festival per segon any consecutiu.

Finalment, l’encarregada de tancar la segona edició del Festival serà Helena Garreta amb el repertori d’arpa En Dehors el 28 d’agost a Son Bono. Les entrades dels concerts es poden aconseguir a través de ticketib.com.

II Festival entre la Mar i Bellver 2022 Bodega Ribas - Mallorca Music Magazine

 Síguenos

Publicado por:

Periodista en formación en la Universidad Rovira i Virgili. Enamorada de la cultura y la música en general. Podéis encontrarme también en el blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario