Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 29 julio, 2022

UMBERT ens embadaleix amb la cançó «A la deriva»

Per Neus Jover Sampol
Fotografies de Tomàs Moyá
José Juan Umbert por Tomàs Moyá - Mallorca Music Magazine
José Juan Umbert por Tomàs Moyá

El primer senzill que surt a la llum del projecte en solitari de José Juan Umbert

UMBERT, alter ego de José Juan Umbert, guitarrista, lletrista i compositor d’Anegats, s’estrena amb el senzill «A la deriva», un tema que formarà part del seu primer projecte en solitari anomenat Fragments (Blau), que sortirà a la llum a finals d’any. El treball discogràfic es va iniciar l’any 2014, durant la pausa musical d’Anegats, com a activitat paral·lela i complementària al grup serverí.

A la deriva té una sonoritat intemporal que contraposa el so potent de la guitarra amb la dolça i suau veu de José Juan. Amb un ritme marcat de guitarres i bateria, UMBERT deixa entreveure una situació vital de desconcert que ens fa sentir «a la deriva». El tema finalitza amb un solo de guitarres que ajuden a resoldre tota la tensió produïda.

El treball compta amb l’apadrinament, emocional i musical, de la banda de la seva vida. Fragments ha estat gravat entre el 2014 i el 2022 als estudis Backdoor Studios i compta amb la producció de Xisco Tous a gairebé tots els temes i, esporàdicament, de productors i amics com Rafa Rigo, Dimas Frías i Dani Ambrojo.

L’àlbum complet compta amb 10 cançons i diferents col·laboracions musicals que anirem descobrint en petits «fragments», tal com ho avança el títol del projecte.

José Juan Umbert por Tomàs Moyá - Mallorca Music Magazine
José Juan Umbert por Tomàs Moyá

 Síguenos

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario