Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 6 agosto, 2022

Participantes en el Pop Rock 2022: Korpus Khristie

Korpus Khristie - Mallorca Music Magazine

Korpus Khristie

Arribats des del barri de Sant Jordi (Palma), la banda està integrada per Jordi Roca a la guitarra, Guillem Mut al baix, Toni Gelabert a la bateria i Pep Lluis Bordoy a les veus.

Defineixen la seva música com un metal amb una mescla de thrash i groove, encara que ells prefereixen anomenar-la autèntic i genuí PorkMetal. Amb lletres en català, pretenen aportar un punt diferent a l’escena del metal mallorquí.

Más información en IB3 Música

Quan sorgeix la formació?

Sorgim a mitjans dels 90, sense cap tipus de formació musical y sense cap sentit del ridícul.

Per què decidiu presentar-vos al concurs?

No creim que una cosa tan subjectiva com és la música es pugui valorar en un format de concurs a l’ús. Però creim que és una bona manera de fer arribar la nostra proposta a un públic que d’altra manera no ens coneixeria/escoltaria.

Com definiríeu la vostra música? Quines són les vostres principals influències?

Ens hem autoimpost l’etiqueta de PorkMetal. Perquè venguin altres a dir-nos el que feim, ho podem fer noltros. En realitat feim un metal-thrash-groove bastant eclèctic, amb riffs poderosos i sense descuidar melodies enmig de veus rabioses. PorkMetal genuí al cap i a la fí.

Influenciats sobretot pel metal old school dels 90: Pantera, Sepultura, Megadeth, Metallica, Korn, RATM…

Principals defectes i virtuts. Us veieu amb opcions d’arribar a semifinals?

El principal defecte és a la vegada la nostra virtud: no tocam per fer bolos per tot, ni fer fama, ni per reconeixement. Tocam per passar una bona estona entre amics, fer cerveses i disfrutar de fer tronar els amplis i els nostres cervells.

Les opcions d’entrar o no son irrellevants, no depèn en absolut de nosaltres, per tant no ens importa gaire, tots els grups tenen coses que oferir. Clar que ens faria il·lusió, però no ens treu la son.

Coneixeu a algun dels grups que es presenten? Quins són els vostres favorits?

Si, coneixem alguns dels grups i d’altres els esteim descobrint ara. No tenim favorits. Com he dit abans, tots tenen coses que oferir a banda de que l’estil et pugui agradar més o menys.

Remuneració econòmica, una actuació important (remunerada) o molta visibilitat mediàtica. Si us donessin a triar un d’aquests 3 premis, quin triaríeu?

Supòs q la segona és la més golosa, no?

Korpus Khristie - Kulpa i Redempció (The Darkfolk)

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: