Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 20 noviembre, 2021

Manacore irrompen en l’escena Balear amb “Perduts a un Forat”

Manacore - Mallorca Music Magazine

El nou projecte musical dels germans Martí Bibiloni veu la llum després de dos anys de dur treball

Després d’una banda sonora per a un videojoc i 4 EP´s instrumentals en el transcurs dels seus 10 anys d’història, Manacore decideix aventurar-se en la composició del LP que avui us portem.

Gravat en Can Recó, l’estudi de música de Manacor que tots dos regenten, han publicat Perduts a un Forat. Compost per 12 temes carregats de potents bases de rock i hardcore que combina elements d’electrònica rock i pop, hi ha els qui descriuen el seu so com els “Linkin Park de Mallorca” o els “Antònia Font grunge”. Sigui com sigui Manacore no és una banda a l’ús, sinó mes bé un projecte musical que neix de les entranyes de l’estudi d’enregistrament i no compta ni amb els típics rols de grup ni necessita d’assajos, perquè Guillem Martí Bibiloni és qui s’encarrega de les guitarres, la bateria i el baix, i al costat de les veus i lletres de Joan Adrià Pistola i la producció de Miquel Martí Bibiloni donen vida a aquest projecte.

Manacore - "Sa Fosca"

Ara com ara podrem gaudir del seu so en la cuidada edició en format CD posada a la venda, la qual inclou una selecció de contingut multimèdia i un codi QR per a la seva descàrrega digital. Amb un total de 600 còpies impreses, els podeu trobar repartit per diversos bars i botigues de Manacor.

Han anunciat que en breu publicaran nous singles en forma de videolyrics que vindran a completar els dos temes publicats actualment en les plataformes de streaming. Haurem d’anar corrent a la botiga de discos per un o conformar-nos amb aquests dos avançaments a l’espera de mes material.

Manacore - "Esclaus"

Manacore - Mallorca Music Magazine

Coleccionamos redes

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: