Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 2 marzo, 2021

Explora el so retrofuturista de MARFAN a XY

MARFAN - Mallorca Music Magazine

Joan Toni Skarabat, amb el pseudònim de MARFAN, acaba de publicar un nou EP de nom XY, ja disponible a les principals botigues digitals. El mateix artista reconeix que no tenia cap intenció de publicar un àlbum després del darrer single «James’s Depression» llançat a mitjans de gener, més aviat tancar-se al seu estudi per experimentar i aprendre coses noves.

No obstant això, durant aquest procés d’aprenentatge, mentre culejava sintetitzadors que creia obsolets i aprenia a manejar oscil·ladors, varen anar arribant les idees que s’han acabat transformant en aquest EP. Tot enregistrat pràcticament en mono i tape, que li dóna el seu caràcter retro i amb una portada feta a mà, d’inspiració matemàtica.

MARFAN és el pseudònim que fa servir l’artista mallorquí Joan Toni Fuster, també conegut com a Joan Toni Skarabat, a la seva vessant més electrònica. La seva obra és directa i molt singular, autoproduïda al seu propi estudi a força de sintetitzadors analògics i altres màquines. El 2018 va ser finalista als Premis Enderrock de la Música Balear a la classificació de música urbana amb el seu àlbum Quan tu no hi eres.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: