Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 28 marzo, 2024

Maria Antònia debuta en solitari amb “Davall un altre cel estrellat”

Maria Antònia - Mallorca Music Magazine

Maria Antònia, una de les revelacions del passat Concurs Pop Rock de Palma, inaugura avui la seva discografia en solitari amb un dels temes que va presentar al concurs, i que a la fi publica com a single sota el nom de “Davall un altre cel estrellat”.

Aquesta cançó va néixer tres dies abans de partir a Austràlia, un viatge transformador que li va ajudar a canalitzar totes les emocions del moment en versos i melodies, pensant en tota aquella gent que sents a prop quan estas enfora. Tots aquests sentiments van desembocar en aquesta peça sensible i introspectiva, on les dubitatives notes d’un piano constitueixen l’únic acompanyament a la seva delicada veu.

Maria Antònia Rosselló (Petra, 1999) és una apassionada psicòloga i música. La seva connexió amb la música es va iniciar a una edat molt jove i, amb una trajectòria de més de vuit anys (Istambul, Toninaina, Saura, May Rose, Reggaetonpare, Mantra…), per fi ha iniciat el seu projecte en solitari.

Després de debutar sota el nom artístic de Maria Antònia i quedar finalista a l’última edició del Pop Rock, va decidir traslladar-se a Barcelona per iniciar els seus estudis musicals al Taller de Músics. Avui, dijous 28 de març, ens presenta el seu primer senzill que formarà part de l’EP que traurà abans de que acabi el 2024.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: