Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 30 julio, 2022

Parell ens conviden a fer una pausa en “Respira”

Parell - Mallorca Music Magazine

Parell és el projecte personal dels músics Pere Campaner i Miquel Josep Salom

Després de molts anys recorrent Mallorca amb el grup de revetlla Baix’N’nicotina, els músics Pere Campaner (Llubí, 1984) i Miquel Josep Salom (Santa Maria, 1985) aborden amb il·lusió el seu projecte més personal, sorgit a l’estiu del 2020. “Respira” és el primer avançament d’aquest nou grup que veurà pròximament la llum en forma de disc de la ma de Blau Produccions.

La música de Parell es caracteritza per l’acollidor so de guitarres acústiques sobre un melodiós joc d’harmonies vocals. Tot això adornat amb pinzellades de sons electrònics. El resultat és una música tranquil·la que convida a relaxar-se, escoltar i, fins i tot, reflexionar sobre el missatge que transmet.

“Respira”, el seu primer senzill, és la pausa que necessitem per a retrobar-nos amb nosaltres mateixos i fer que la vida recobri el sentit. És una invitació a parar i deixar anar llast, assumint els errors com una part del procés. És un homenatge a la bellesa natural i, en definitiva, a la vida.

El vídeo, que compta amb la interpretació de Nena Carbonell, ha estat dirigit, gravat i editat per Joan Torrens i Pere Plomer.

Parell - Respira

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: