Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 30 julio, 2022

Parell ens conviden a fer una pausa en «Respira»

Parell - Mallorca Music Magazine

Parell és el projecte personal dels músics Pere Campaner i Miquel Josep Salom

Després de molts anys recorrent Mallorca amb el grup de revetlla Baix’N’nicotina, els músics Pere Campaner (Llubí, 1984) i Miquel Josep Salom (Santa Maria, 1985) aborden amb il·lusió el seu projecte més personal, sorgit a l’estiu del 2020. «Respira» és el primer avançament d’aquest nou grup que veurà pròximament la llum en forma de disc de la ma de Blau Produccions.

La música de Parell es caracteritza per l’acollidor so de guitarres acústiques sobre un melodiós joc d’harmonies vocals. Tot això adornat amb pinzellades de sons electrònics. El resultat és una música tranquil·la que convida a relaxar-se, escoltar i, fins i tot, reflexionar sobre el missatge que transmet.

«Respira», el seu primer senzill, és la pausa que necessitem per a retrobar-nos amb nosaltres mateixos i fer que la vida recobri el sentit. És una invitació a parar i deixar anar llast, assumint els errors com una part del procés. És un homenatge a la bellesa natural i, en definitiva, a la vida.

El vídeo, que compta amb la interpretació de Nena Carbonell, ha estat dirigit, gravat i editat per Joan Torrens i Pere Plomer.

Parell - Respira

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario