Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 11 junio, 2023

El Festival de Son Bono celebrarà la tercera edició al juliol

Per Neus Jover Sampol
Festival Música Son Bono 2023 - Mallorca Music Magazine

Pura Corda, Les Estrafolàries i Duo Giussani formen el cartell del festival

La tercera edició del Festival de Música Son Bono ens delitarà del 2 al 30 de juliol amb tres actuacions que es duran a terme als jardins de la casa Son Bono, un entorn espectacular amb vistes a la mar i al Castell de Bellver. Enguany, el certamen impulsat pel duet de música clàssica Voicello està dedicat als artistes Natcha Rambova i Manuel de Falla.

Pura Corda, el quartet de corda nascut al 2020, serà l’encarregat d’obrir el festival el diumenge 2 de juliol. A través del repertori «Veus de la Segona Guerra Mundial: Britten Shostakovich i Maconchy», Mayumi Sargent (violí), Panos Charalampidis (violí), Eura Fortuny (viola) i Antigoni Seferli (violoncel) intenten apropar al públic al món de la música de cambra, el repertori desconegut i els compositors oblidats. A més, a causa de la poca importància que se li ha donat a la figura de la dona compositora en el llarg de la història, han decidit incloure almenys una obra d’una dona en els seus programes.

Les Estrafolàries seran els segons a actuar el diumenge 16 de juliol. El duet, creat al 2022, format per Laia Queralt i Lauriane Orsini, a través del clarinet, l’acordió, la veu i la dansa, interpreten música klezmer i circense. El seu repertori inclou obres com «Tanguissimo» de Reiner Oberbeck, «Un petit air de Pan» de Kiki Orsini, una varietat de peces tradicionals com «Mashav» i també composicions originals com «Elefant de lumière» de Kiki Orsini.

Finalment, arribats des d’Alemanya, el Duo Giussani seran els encarregats de tancar el certamen el diumenge 30 de juliol. Pauline Stephan al violoncel i Julian Richter a la guitarra, a través del repertori «Des de Bach a Brasil», oferiran un viatge musical a través de diferents segles i continents. El programa inclou obres de Bartók i Mägi, explorant estils com el folklore i la música espanyola. Tots els concerts es duran a terme a les 20:30 h. i ja es poden adquirir les entrades a través de ticketib.

Festival Música Son Bono 2023 - Mallorca Music Magazine

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: