Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 3 enero, 2023

El Teatre Municipal de Muro convoca un concurs per cantautors

Projecte D'autor Teatre de Muro - Mallorca Music Magazine

El concurs denominat Projecte d’Autor està impulsat per l’Ajuntament de Muro

Durant el mes de febrer es durà a terme la primera edició de Projecte d’Autor, un concurs enfocat a cantautors que pretén visibilitzar nous talents emergents de l’illa i ajudar-los a iniciar la seva carrera musical. El guanyador tindrà l’oportunitat de gravar un disc acompanyat de la banda municipal de Muro. El concurs està convocat pel Teatre de Muro amb el suport de l’ajuntament de la localitat mallorquina.

La convocatòria estarà oberta fins al 22 de gener. La inauguració serà divendres 27 de gener amb el concert del cantautor mallorquí Marcel Cranc.

Bases de la convocatòria

1. Pot participar-hi qualsevol persona interessada, sense exclusió per límit d’edat, i que no tingui compromís discogràfic.

2. Les cançons presentades hauran de ser originals i pròpies (música i lletra) i interpretades per l’autor/a (la cançó no pot estar en cap CD editat amb segell discogràfic ni estar a la venda en cap botiga física, online o servei d’streaming de pagament).

3. El període d’inscripció comença l’1 de gener i acaba el 22 de gener, les inscripcions fora de termini no seran admeses.

4. Per a la inscripció s’ha d’enviar un correu electrònic a: projecteautor@gmail.com amb l’assumpte “Inscripció Projecte d’Autor”, indicant i adjuntant el següent:

  • Omplir degudament el formulari d’inscripció. Aquest es pot obtenir al Teatre de Muro, a la pagina web de l’Ajuntament de Muro i també es pot sol·licitar a l’email del concurs.
  • DNI o passaport en format .jpg o .pdf, adjunt al correu.
  • Presentar 1 cançó en format .mp3 i/o vídeo o enllaç (de youtube, vimeo o similar) on es pugui veure i escoltar el tema.
  • Descripció de l’artista que s’utilitzarà per fer la promoció i publicitat dels participants i de l’esdeveniment.
  • Fotografia recent en format jpg. (1200×1200 d’un màxim de 1Mb). La fotografia també s’utilitzarà per fer la promoció i publicitat de l’esdeveniment.

5. Al formulari d’inscripció s’especificarà els tipus d’instruments que l’acompanyaran el dia de les audicions (màxim de 3 artistes a l’escenari inclouent el/la participant), i no es podrà modificar a les actuacions. Els finalistes hauran de facilitar a l’organització el rider corresponent. No s’admet bateria.

6. Amb la inscripció el o la participant donarà el consentiment per a què el material aportat sigui emprat per l’organització per fer promoció de l’event actual i posteriors edicions.

7. Un jurat especialitzat, format per persones relacionades amb l’àmbit musical i determinat per l’organització, seleccionarà un màxim de 8 finalistes que participaran al concurs, més un reserva.

8. Una vegada finalitzat el plaç d’inscripció es comunicarà la identitat dels finalistes triats pel jurat a les xarxes del concurs i de l’Ajuntament de Muro.

9. Les audicions es realitzaran el 3, 10 i 17 de febrer. La final del concurs es durà a terme el dia 24 de febrer, en el marc del Festival Miquel Tortell. Per tant, els seleccionats hauran de confirmar que tendran disponibilitat per les dates esmentades.

10. L’organització es posarà en contacte amb els finalistes entre el 23 i 26 de gener. Els autors hauran de disposar d’un repertori mínim de 30 minuts i les cançons hauran de ser pròpies.

11. Perquè tothom gaudeixi de les mateixes oportunitats, els participants hauran de provar i l’ordre de les actuacions es farà prèviament i per sorteig. El jurat, un cop acabades totes les actuacions comunicarà el resultat.

12. Projecte d’autor estarà format per dos jurats:

  • Públic: cadascún dels assistents a l’acte valorarà les actuacions dels participants, per afavorir la igualtat entre participants la valoració del públic serà el 30% del total de la puntuació.
  • Jurat Professional: estarà format per 5 representants del món de la música. La valoració d’aquest jurat serà el 70% del total de la puntuació.

13. L’artista guanyador gravarà un disc amb la Banda Municipal de Música de Muro (Unió Artística Murera).

14. Cada artista participant rebrà un obsequi per part de l’organització. A més, la cançó més votada en la seva audició apareixerà en el disc recopilatori de l’edició actual.

15. Obligacions dels participants:

  • Els participants es comprometen a gravar el número de pistes que el tècnic de Tramuntana Estudi trobi adients per l’edició del disc recopilatori.
  • El guanyador/a del concurs Projecte d’Autor es compromet a gravar les seves cançons amb la Banda Municipal de Música de Muro (Unió Artística Murera) i el número de pistes que l’organització trobi adients. En cas contrari l’artista guanyador perdrà el dret a l’edició del seu disc i formar part del jurat del concurs de l’any que següent.

16. L’organització es reserva el dret de tots els temes gravats al concurs i posteriorment editats a algun dels CDs tant el recopilatori com el del guanyador/a.

17. La participació a Projecte d’Autor inclou l’acceptació de totes les seves bases, l’incompliment d’alguna d’aquestes significarà la descalcificació automàtica.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: