Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 21 febrero, 2021

Telepredicadors ens redimeixen amb la seva música

Telepredicadors - Mallorca Music Magazine

Després d’un impuls vital de Joan Miquel Riera per formar una banda amb la qual poder presentar les cançons que havia compost durant els últims 5 anys, neix Telepredicadors al 2018.

Des dels seus inicis, aquests tres músics han sabut aprofitar les oportunitats que els han anat sorgint. Després de l’edició del seu primer treball discogràfic Telepredicadors (La cúpula music 2018), totalment autoproduït i gravat en els estudis La caja de ruido sota la producció artística dels germans Tejedor, van tenir la fortuna de colar-se a la fase preliminar illenca del concurs SONA9 (2019). Això els va servir d’altaveu perquè la seva música traspassés el litoral balear i s’endinsés en l’anhelat circuit musical peninsular.

Cançons festives, amb una dosi de reflexió, sobre el món que ens envolta. Una proposta musical d’influències molt diverses, que aposta per la comunicació directa i sense artificis entre el públic i la banda. Directe al cap i al cor, amb una barreja d’estils que els permet experimentar amb sons de tot tipus.

I després del confinament neix GALÀCTICA! (La cúpula music 2021), l’EP que avui us portem, el qual els torna a l’essència del projecte, l’alegria de trobar-se amb la gent al carrer, a la pantalla o on sigui, amb la música com pretext. Cançons que conviden a ballar i reflexionar sobre temes fonamentals de l’ésser humà: l’amor, el desig, la passió i la por.

Confiam en portar llum allà on hi ha fosca, en treure un somriure quan pareix que tot està perdut.
La parròquia creix cada dia i els nostres seguidors que enyoren tant com nosaltres un vespre de música i redempció el tendra més prest que tard…

– Telepredicadors

Telepredicadors - Mallorca Music Magazine

Telepredicadors

Joan Miquel Riera (guitarra i veu)
Pedro Llabrés (baix)
Bernat Bover (bateria y percusió)

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: