Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 22 febrero, 2024

TIU presenta «Ametllers», un paisatge sonor que suggereix gastronomia

TIU - Mallorca Music Magazine

«Ametllers» és més que un senzill, és una mostra del proper treball discogràfic de Beatriu Herrero, TIU. Aquesta melodia única és només una petita mostra del que els oients podran experimentar a Assaig obert, el quart disc de la cantant mallorquina, que serà editat per RGB Suports. En aquest àlbum promet explorar capítols d’intimitat on les referències gastronòmiques, els paisatges tradicionals i els costums continuen presents i en equilibri. Un recull de dotze cançons que invoquen la tendresa sense caure en la cursileria, per a les quals ha comptat amb la col·laboració de dos grans músics com Jordi Tugores i Pere Dàvila.

La cançó no només ofereix una experiència sonora captivadora, sinó que també destaca la creativitat lírica i el toc gastronòmic que es desplega al llarg de la peça. Amb versos com «He sembrat tot d’ametllers perquè estic enamorada / Quan reculli es seus fruits faré ametlles garapinyades…», TIU transforma la seva passió personal en una oda musical plena d’imaginació i textures. «És important saber des d’on es fan les coses, no solament fer-les» diu TIU.

La seva discografia, sempre molt relacionada amb els sabors i el món de la gastronomia, es composa de tres títols previs: Musicogastronomia (2007), Sopeta de Brou (2009) i Pink Poma (2013), tots editats pel segell Blau. Ara, després de 10 anys de pausa, torna amb un treball molt variat que continua parlant d’amor, però mantenint-se allunyada dels tòpics. Inclou cançons que va crear fa molts anys al costat d’altres més actuals, com «Ametllers», on torna a fer ús de referències gastronòmiques per a referir-se a l’amor.

El proper 9 de març, TIU presentarà Assaig obert en un concert gratuït al Teatre Lloseta. Punxa en aquest enllaç i reserva ja la teva entrada.

Lletra

T’has de decidir
si quedes a terra
o t’enlaires amb mi.
Sense cap altre destí
que es d’anar fent camí,
sempre que no mos falti s’aire.
He sembrat tot d’ametllers
perquè estic enamorada.
Quan reculli es seus fruits
faré ametlles garapinyades,
gató, torró, gelat d’ametlla.
Anirem d’excursió i farem
l’amor fins que mos falti s’aire.
T’has de decidir
si quedes a terra
o t’enlaires amb mi.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: