Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 11 agosto, 2022

Participants en el Pop Rock 2022: Tolo Servera

Tolo Servera - Mallorca Music Magazine

Tolo Servera

Cantant, productor, lletrista, compositor i multi-instrumentista de dilatada experiència, ha presentat aquest 2022 una col·lecció de cançons interpretades a guitarra i veu. A través de la mescla amb guitarres espanyoles, percussió i segones veus, dona origen a a un disc íntim i minimalista titulat NU.

Més informació en IB3 Música

Quan comences en la música?

He composat i cantat cançons desde ben jove. Després de tocar amb moltes formacions, fa uns 10 anys que toc i cant en solitari.

Per què decideixes presentar-te al concurs?

Me vaig presentar a l’any 1988 (crec) amb un grup que ens deiem Quo Vadis; va esser molt divertit. Ara tenc treball nou en es mercat i crec que el concurs és una bona eina de promoció i, perque no, és una manera de recordar aquells anys quan era més jove.

Com definiries la teva música? Quines són les teves principals influències?

Som un cantautor perque per definició és el/la que composa i canta ses seves cançons; a pesar que sa connotació de sa paraula als anys 70 era sa de «cançó protesta». En aquest cas, ses cançons xerran un poc de tot: amor i desamor, amistat, autoestima, conciència social (que no política), en fin… Es arranjaments estàn basats en guitarres i veu i qualque espipellada de percussió aquí i enllà.

Ses meves influències son Mark Knopfler, Sting, Clapton… Es cantants i compositors britànics més coneguts.

Principals defectes i virtuts. Et veus amb opcions d’arribar a semifinals?

No en tenc ni idea! Crec que és una proposta molt directe i sincera de un músic de 51 anys que té es barram bén esmolat de fer bolos i discos. Tant si hi arrib com si no, tot són experiències.

Coneixes a algun dels grups que es presenten? Quins són els teus favorits?

He de dir que estic desconectat de sa escena musical Balear per una raó simple: sa majoría de concerts se fan a l´estiu que és quan jo tenc es concerts també. És mal de fer anar a veure actuacions quan tu estàs actuant! Conec Glasford & The Providence i Folktrònic (som es guitarrista).

Remuneració econòmica, una actuació important (remunerada) o molta visibilitat mediàtica. Si et donessin a triar un d’aquests 3 premis, quin triaries?

Visibilitat mediàtica.

Tolo Servera - Ha valgut la pena

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario