Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 4 agosto, 2021

Torna el festival Treu la Llengua

Per Neus Jover Sampol
Treu la llengua - Mallorca Music Magazine

Els concerts d’aquesta tercera edició es repartiran per totes les Illes

El festival Treu la llengua, organitzat per l’entitat juvenil Joves de Mallorca per la Llengua, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, la Plataforma per la Llengua i altres institucions i entitats, tindrà lloc durant aquest estiu a diferents emplaçaments de les Illes Balears. Un cicle de concerts de música en català amb un enfocament ecologista i feminista.

L’esdeveniment s’havia de realitzar durant el mes de juliol, però per causa de l’augment de casos de coronavirus va haver-se d’ajornar al mes d’agost. Com a novetat cal destacar que en aquesta edició del festival s’han repartit els concerts per les quatre illes.

L’estrena tindrà lloc el 7 d’agost a Eivissa amb l’actuació estel·lar de Doctor Prats.

La segona data serà el 22 d’agost a Mallorca en el recinte firal El Molí de Calvià, i comptarà amb la participació d’Oques Grasses, Xarxa, Es Gall de Sa Pastera i Marala.

Formentera acollirà el 4 de setembre l’actuació del grup indie Manel, i Menorca serà l’illa encarregada de tancar el festival amb l’esperat concert de ZOO i Verlaat.

Amb això, aquesta tercera edició donarà veu a grups de diferents zones de parla catalana com les Illes Balears, el País Valencià i Catalunya. A més, aportarà el reconeixement de la diversitat d’estils musicals, passant pel pop característic d’Oques Grasses fins a la música indie de Manel o el rap electrònic dels valencians ZOO.

Les entrades es venen per internet a través del portal Tiquet IB.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: