Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 24 julio, 2021

Voicello inaugura el I Festival de Música Son Bono a Palma

Per Neus Jover Sampol
Voicello - Mallorca Music Magazine

Voicello, 24 PAS’ses i Kam Brass integren el programa del festival

El duet de música clàssica Voicello inaugurarà el I Festival de Música Son Bono, que se celebrarà els dies 25 de juliol, 8 d’agost i 14 d’agost en aquesta casa d’espiritualitat situada a Palma. A més, el quartet de corda i piano 24 PAS’ses i el quintet de vent metall KamBrass completaran el programa. El recinte de Son Bono compta amb totes les mesures de seguretat i entrades limitades.

Carme Garí i Gabriel Fiol, integrants del duet Voicello, són els impulsors d’aquesta cita, a la qual han convidat a altres grups amics.

Són Bono és una casa modernista i pensem que és un escenari preciós per fer concerts a la seva terrassa, que té unes vistes molt boniques— explica la soprano, Carme Garí.

Les tres formacions participants tenen l’objectiu d’arribar tant als oïdors habituals de música clàssica com captar nous públics, i això ho fan mitjançant repertoris molt variats i aportant noves sonoritats.

Voicello, duet de veu i violoncel, interpretarà el pròxim dia 25 de juliol Òpera Mediterrània. En la primera part del concert donaran a conèixer les seves últimes composicions, inspirades en la mar mediterrània i en les Illes Balears, les quals es caracteritzen per l’ús de ritmes vius i arranjaments vistosos.

El quartet d’instruments de corda i piano 24 PAS’ses s’estrenarà dues setmanes més tard, el 8 d’agost. En la seva actuació inclouran diferents estils per tal de representar un viatge per diferents èpoques, tractant d’interessar a un públic divers.

Finalment, el 14 d’agost, KamBrass serà el grup encarregat de tancar el festival. El seu repertori va des de l’estil barroc de Bach fins el tango avantguardista de Piazzola. En aquesta última actuació es podrà viure un concert al natural, és a dir, els integrants trencaran la barrera amb el públic i tocaran les seves cançons de memòria.

Així, aquestes tres formacions conformaran la primera edició del festival, tot i que la intenció és mantenir una continuïtat i poder realitzar una segona edició l’any següent.

Voicello - Cançao do mar d'arrels

Cartel I Festival Son Bono - Mallorca Music Magazine

Coleccionamos redes

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: