Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 1 mayo, 2021

Amb el nou senzill de Caspary entram dins una «Gelera» freda i fosca

Per Nena Carbonell
Caspary - Mallorca Music Magazine

«Gelera» és el primer senzill dels joves poblers Caspary, que formarà part d’un EP de 4 temes que veuran la llum aquests propers mesos.

Amb tan sols 22 anys a les seves espatlles ja han publicat Caspary (2018, VaiVe Productions) fruit de guanyar la batalla de bandes que organitzava el desaparegut bar de sa Pobla, La Penya Artística- Els Pobils– quan eren tan sols uns adolescents.

Tot i la seva joventut, la seva curolla musical segueix amb més entusiasme que mai, malgrat les dificultats, ja que una part del grup viu a Barcelona on segueixen els seus estudis acadèmics i, l’altra a Mallorca.

En aquesta ocasió, gràcies als estalvis generats dels concerts en directe que han anat duent a terme durant els darrers anys, s’han decidit a posar en marxa aquest nou projecte, amb la presentació per fascicles del que serà el seu nou EP, on segueixen amb les reminiscències dels seus referents musicals com Pavement, Arctic Monkeys, Beach House, The Prussians,… i on cada cançó anirà acompanyada d’una portada específica realitzada per artistes locals de la zona nord.

Amb «Gelera» ja han donat la primera sorpresa, ja que és el primer tema en català de la banda. En ella parlen de «les inseguretats, el descontrol i la por davant d’un futur incert i en constant canvi».

Sempre fèiem les cançons en anglès supòs que per la influència directa de la música que escoltàvem, però amb el temps ens hem adonat que amb el català també ens sentim còmodes —comenten els músics poblers.

Gravada i produïda per Biel Abrines i Pep Nadal a BlueMerle Records. L’encarregat d’il·lustrar-la ha estat el pobler Jaume Serra, amb un collage digital de pintura amb cera.

La següent presentació anirà de la mà de l’obra de l’estudiant de Belles Arts i artista polifacètica poblera Rosa Antònia Fiol, que ha estat l’encarregada de posar la imatge al segon tema del nou EP,  «Thunder Domino», que es podrà escoltar en breu a les xarxes de Caspary Band.

Lletra

Després de tants de dies
dormint tot sol a les fosques
Van caient com a mosques
dins sa gelera ses vides

Qui som? Jo que sé
Necessit partir d’aquest merder
Qui som? Tu sabràs
Dins sa vena neda s’escarràs

S’atac d’un nucleòfil
a ses neurones des meu cap
M’ha embrutat sa sinapsi
Tot m’ho ha desbaratat

Un torrent, desfermat,
ha ofegat es batle que hi ha a nes meu cap
I hem pactat, que en tornar.
quan jo sigui batlle ho deixarem anar

Caspary - Mallorca Music Magazine
Caspary - Mallorca Music Magazine

Caspary

Pau Dalmau – veu
Pere Plomer – baix
Bernat Cantallops – bateria
Miquel Crespi – guitarra electrica
Andreu Beltran – guitarra electrica

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Dinamitzadora cultural, apassionada de la música, l’art i la comunicació. Redactora, fotògrafa i col·laboradora de diferents mitjans de comunicació escrits de l’illa des del 2007. Ha realitzat diferents exposicions fotogràfiques de sensibilització social a l’illa.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: