Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca la música que se hace en las Islas con epicentro en Palma. Toda la actualidad musical balear con especial atención a los artistas locales.

CONTACTO

Tarifas agenda y banners
Publicado el 30 marzo, 2022

Maria Àngels Gornés presenta «L’oreneta extraviada»

Maria Àngels Gornés - Mallorca Music Magazine

La cançó musica un poema de Gumersind Gomila

La cantant i compositora ciutadellenca Maria Àngels Gornés ens avança en aquest senzill una de les cançons que formen part del seu nou àlbum Les ales obertes (Blau-Discmedi), que es publicarà tant en format físic com digital el 8 d’abril. «L’oreneta extraviada» és un bellíssim poema de Gumersind Gomila musicat per Maria Àngels. El single i el disc han sigut produïts per Guiem Soldevila.

Maria Àngels Gornés va començar el seu projecte musical el 1976, musicant poetes menorquins com Gumersind Gomila, Pere Xerxa, Pere Gomila, Antoni Taltavull, Ponç Ponç, Francesc Florit Nin, Gurmensind Riera, Àngel Ruiz i Pablo, Damià Borràs i Carme Cloquells. La seva trajectòria en la música va més enllà dels cinquanta anys. Sempre ha manifestat una clara defensa ecològica i paisatgística de la seva illa, Menorca. Les seves cançons són plenes de sensibilitat i sonoritats connectades amb la mediterrània.

L’any 1982 va gravar el seu primer disc, Menorca et dec…, que era un resum de les cançons creades durant aquells temps. El 2001 publica Entre boires, amb l’empremta inestimable del músic Guiem Soldevila. En directe (2011) recull part del seu repertori en viu. També compta amb diversos senzills com Tençó de l’harmonia i del contrast (1992), Àncora / Arrels (2007) o A la memòria del poeta Gumersind Riera (2010).

Maria Ángels Gornés - L'oreneta extraviada - Mallorca Music Magazine

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario