Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 28 febrero, 2024

Maria Jaume s’alia amb Julieta en “Trista a Miami”

Maria Jaume - Mallorca Music Magazine

Maria Jaume ens presenta “Trista a Miami”, el darrer avançament del seu tercer àlbum. Un tema per al qual ha comptat amb la col·laboració de la barcelonina Julieta Gracián. L’artista mallorquina continua avançant en la seva transformació sonora i la seva música es va endinsant en un territori pop cada vegada més electrònic (fins i tot amanit amb detalls de música urbana), prosseguint el camí emprès en singles com “Ressaca a sa platja” o “Xin xin i bye bye”.

La melancolia que ha presidit fins ara el seu univers segueix aquí, però les capes de ritmes electrònics aporten ironia i despreocupació a la seva música. En qualsevol cas, els qui la van descobrir amb els seus primers dos àlbums, Fins a maig no revisc (2020) i Voltes i voltes (2022), tots dos editats per Bankrobber, podran continuar trobant en ella les qualitats d’aquella artista íntima i introspectiva que els va captivar. Ja no és tan evident, però la seva essència segueix aquí, sota algunes capes d’electrònica.

El nou disc de Maria Jaume està enregistrat i produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia. Novament edita Bankrobber. La gira de presentació arrencarà el 22 de març a l’Auditori de Girona i passarà per espais com la sala Apolo de Barcelona o festivals com Primavera Sound, Vida, Maig, Itaca o el mallorquí Mobofest.

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: