Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 13 agosto, 2022

Participants en el Pop Rock 2022: Miss Loopita

Miss Loopita - Mallorca Music Magazine

Miss Loopita

Fruit de la recerca sonora del guitarrista i productor Carlos Pérez, neix en 2018 Miss Loopita. Una mescla de ritmes provinents de la música urbana com ara l’hip hop, afro soul, trip hop, garatge o el reggae, amb la mirada posada en la modernització dels sons tradicionals, dotant-los d’una renovada musicalitat.

Recentment va publicar l’àlbum Alone in the dark, el seu cinquè treball discogràfic. Un nou espectacle en format “one man band” que pretén submergir a l’espectador en el particular univers sonor del world music i l’electrònica a través de loops que conviuen de manera elegant, fresca i eclèctica.

Més informació en IB3 Música

Quan sorgeix la teva proposta?

Miss Loopita neix al any 2.018 fruit de la meva recerca d’apropar el World Music a les atmosferes i els ritmes de la música Urbana (Trip-Hop, Garage, afro, Soul, Tropical, HipHop, Reggae…), cercant modernitzar les sonoritats tradicionals, alhora que dotava de musicalitat i ànima els ritmes electrònics.

Per què decideixes presentar-te al concurs?

Fa dos anys em vaig instal·lar a Mallorca i era una manera de donar visibilitat a sa illa a un projecte que funciona allà on vaig, que he mogut molt per la península, i obrir noves portes d’espais on no em coneixen, que sempre he de sortir fora per treballar.

Com definiries la teva música? Quines són les teves principals influències?

En Alone in the Dark intent que l’espectador es submergeixi en un univers sonor de ritmes i textures executats en directe on conviuen harmoniosament el World Music i l’electrònica.

Les influències són infinites i variades, ja que després de 30 anys dedicats a la música, amb formacions de tots els estils, el conglomerat sonor abarca pop, hip-hop, flamenc, afro, latin, folklore iberoamericà, bossa, balkan i un llarg etc. I tot amb les influències de la electrònica (Moderat, Burial, Baiuca, M.I.A., High Tone, Prodigy, Chemical Brothers i un infinit etc).

Principals defectes i virtuts. Et veus amb opcions d’arribar a semifinals?

El principal defecte és fer una música electrònica eclèctica que no es pot etiquetar en cap estil perquè és pur mestissatge electrònic, i dins d’un panorama musical on la visibilitat és pel pop-rock i la musica indy, i a nivell electrònic pel trap o el reggaeton, es difícil que les propostes electròniques més alternatives tinguin cabuda.

Les virtuts són una producció elegant, una posada en escena potent, una qualitat de so molt treballada i un repertori molt fresc i ballable.

Coneixes a algun dels grups que es presenten? Quins són els teus favorits?

Sobretot Majava, ja que em moc en circuits més alternatius als dels grups participants. Els conec perquè viuen pel Pla.

Remuneració econòmica, una actuació important (remunerada) o molta visibilitat mediàtica. Si et donessin a triar un d’aquests 3 premis, quin triaries?

Idó que molta visibilitat mediàtica o una actuació important, que és el que em faltaria per donar un pas més dins del projecte on he actuat per tot arreu i en petits festivals.

Miss Loopita - Foolish Game

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: