Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 20 agosto, 2022

Participants en el Pop Rock 2022: Pardals

Pardals - Mallorca Music Magazine

Pardals

Des d’Eivissa arriba Pardals, una banda de post rock instrumental nascuda en 2019 i integrada per Luis Escriche (compositor i guitarra), Joan Torres (guitarra), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria).

Fa uns mesos van estrenar Pardals, el seu EP debut de títol homònim que va ser gravat durant el segon trimestre de 2021 en els estudis de SAE Barcelona. El propi Alberti, baixista de la banda, juntament amb Eduardo Quintero van ser els encarregats de l’enregistrament i mescles. L’àlbum consta de 5 temes instrumentals que dibuixen intensos paisatges sonors al costat de melodies contundents que generen la inquietud de paraules que s’han d’inventar.

Més informació en IB3 Música

Quan sorgeix la formació?

A final de 2019 vam fer els primers assajos, i després del confinament del 2020 vam poder començar a treballar a fons en els temes del primer EP i en el repertori de directe.

Per què decidiu presentar-vos al concurs?

És una excel·lent oportunitat de debutar a Mallorca amb aquest projecte i compartir escenari amb tot d’altres propostes emergents molt interessants.

Com definiríeu la vostra música? Quines són les vostres principals influències?

Fem post-rock instrumental i, dins d’aquest gènere, no som dels que es queden en “mantras” de repeticions infinites d’un mateix patró. Més aviat ens agrada anar variant i que els cançons siguin una evolució sonora constant, arribant a passatges èpics de gran intensitat i contundència. No podem negar que, com a influència principal, ens agrada molt el grup dels madrilenys Toundra.

Principals defectes i virtuts. Us veieu amb opcions d’arribar a semifinals?

En aquest moment tenim la sort d’haver consolidat un repertori que funciona molt bé en directe i el nivell de motivació dins la banda està molt alt, essent un projecte que tot just començam a presentar. En aquest sentit, ens veiem amb opcions de fer-ho molt bé a les semis. L’únic punt de por o incertesa és si el jurat s’atrevirà a seleccionar una proposta instrumental com la nostra.

Coneixeu a algun dels grups que es presenten? Quins són els vostres favorits?

Sí, amb algun d’ells hem arribat a compartir escenari en altres projectes o els hem anat a veure en directe, serà basant difícil guanyar-los! Per dir-ne un de favorit, escombraré cap a casa amb els Animals Marins, tenen una proposta molt interessant i en directe són tots grans músics.

Remuneració econòmica, una actuació important (remunerada) o molta visibilitat mediàtica. Si us donessin a triar un d’aquests 3 premis, quin triaríeu?

Clarament apostaríem per una actuació important i remunerada, combina tot el que ens agrada: un escenari amb públic per demostrar de què som capaços, que sempre ens ajuda a sumar nous seguidors, i money money per seguir impulsant les gravacions de nous temes.

Pardals - I

Coleccionamos redes

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: