Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 9 mayo, 2021

Pèl de Gall aposten per «Un directe diferent»

Pèl de Gall - Mallorca Music Magazine

Els menorquins finalitzen la seva gira amb un disc en viu on repassen algunes de les cançons mes emblemàtiques de la seva carrera

Un directe diferent és el nou disc en viu de Pèl de Gall. En aquest nou disc, amb un to més pausat però sense abandonar el rock característic de la banda, reinterpreten temes del seu darrer àlbum d’estudi al costat de les composicions més famoses de la seva carrera.

Enregistrat durant el concert de fi de gira que van oferir el passat 2 de gener al Teatre Principal de Maó, la banda va apostar aquesta vegada per a explorar noves sonoritats i maneres més pausades d’interpretar els seus principals èxits, com ha requerit la situació de pandèmia que estem travessant. El resultat va ser aquest concert tan especial, en un espai màgic i ple d’història.

En breu anunciaran els detalls del concert que tenen programat per a aquest 21 de maig a Palma, després de vendre totes les entrades per al concert d’Inca del passat divendres 7 de maig.

Pèl de Gall un directe direfent

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: