Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 26 enero, 2022

Reviu el II Festival Maquetes amb Ràdio Far

Verlaat - Mallorca Music Magazine
Verlaat

Amb la participació de Ses Bísties de Mongofre i Verlaat

Ràdio Far ha publicat recentment l’enregistrament del concert celebrat el passat 30 de desembre a la Sala Multifuncional de Mercadal amb motiu del II Festival Maquetes celebrat en la localitat menorquina. Més de 3h de música a càrrec de Ses Bísties de Mongofre i també de Verlaat, els qui van presentar en primícia cançons inèdites just un dia després de la sortida del seu primer EP Borps i abatzers.

Ràdio Far és el projecte de ràdio cultural, independent i col·laborativa de Es Far Cultural, un mitjà que vol ser generador de continguts culturals i una eina per a dinamitzar i fer arribar de manera senzilla i en català la cultura present, passada i futura de Menorca. Un projecte que complirà 3 anys el pròxim 23 d’abril de 2022.

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario