Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 22 agosto, 2022

Participants en el Pop Rock 2022: Suc i Sopes

Suc i Sopes - Mallorca Music Magazine

Suc i Sopes

Des de Ciutadella, Menorca, arriba aquest jove grup de música en català integrat per una colla d’amics. Roger Rosselló al saxo, Maria Moll i Clara Pons a les veus, David Anglada a la guitarra, Iker Riudavets al baix, Joan Pere Benejam als teclats i Miquel Gomis a la bateria tan sols pretenen gaudir amb la música i compartir moments festius amb el seu públic.

Encara que en un inici van començar versionant a altres grups als quals admiren i respecten, en l’actualitat pretenen consolidar el seu projecte que ja compta amb un disc en el seu haver: Mai me Pens.

Més informació en IB3 Música

Quan sorgeix la formació?

La formació sorgeix el 2018 amb un grup d’amics que es junten per fer versions. Una manera de passar l’estiu era quedar per fer música i d’aquí sorgeix Suc i Sopes.

Per què decidiu presentar-vos al concurs?

Sortir de Menorca és complicat, i aquí tenim poques oportunitats. Creiem que és una bona oportunitat per donar-nos a conèixer a Mallorca.

Com definiríeu la vostra música? Quines són les vostres principals influències?

La nostra música és pop rock, música que reflecteix les nostres vivències com a joves de l’Illa. Les nostres màximes influències són els artistes locals d’aquí que ens han obert camí.

Us veieu amb opcions d’arribar a semifinals?

Ens és complicat, sent de for a de l’Illa, tant de bò tinguem sort.

Remuneració econòmica, una actuació important (remunerada) o molta visibilitat mediàtica. Si us donessin a triar un d’aquests 3 premis, quin triaríeu?

Repercusió mediàtica postiva, 100%.

Suc i Sopes - Vuitè Far

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: