Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 13 julio, 2021

Laia Ferrer estrena “Mallorca”, un cant d’amor a la seva terra

Laia Ferrer - Mallorca Music Magazine

Laia Ferrer estrena Mallorca, una cançó en la qual reflecteix l’amor que professa per la seva terra. En ella recull la immensa bellesa de la nostra illa i la importància de cuidar aquests meravellosos racons que la componen. Perquè la nostra illa és una mica més que un lloc recreatiu en el qual passar les vacances, és la nostra casa, aquest tros de terra que ens uneix a tots els mallorquins.

Em fa molt feliç poder presentar Mallorca quan sóc aquí. És una cançó especial per a mi, ja que per treball passo la major part de l’any a Madrid. Crec que qualsevol persona que hagi trobat a faltar la seva terra, se sentirà identificada.

A l’arranjament instrumental s’utilitza de nou el pizzicato amb el violoncel, element que unirà totes les cançons de l’àlbum que sortirà a finals d’any, i apareix un violí com a element nou. Té una sonoritat folklòrica que podria recordar a la música popular. És un arranjament on apareix la segona veu durant tota la melodia, interpretada dolçament per la seva germana Ariadna, evocant la idea de cantar una cançó distintes persones alhora com a diversió i unió, com la música popular.

Violoncel·lista, compositora i cantant, va iniciar els seus estudis musicals a Mallorca, per a acabar-los en el Real Conservatorio Superior de Música de Madrid en l’especialitat violoncel. Ha estat academista de l’Orquesta Nacional de España (ONE) i de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. També ha estat membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE) i des del 2017 forma part de la borsa d’instrumentistes de l’Orquesta de Radio Televisió Española (ORTVE).

Amb aquest nou treball inicia una nova etapa professional en la qual conjumina les seves passions (el violoncel, el cant i la composició). Sense abandonar l’essència de la música clàssica s’endinsa en la música popular de la mà del folk, per a donar vida al seu primer àlbum que té previst publicar-se a la fi d’any.

Avui us presentem el nou vídeo del seu segon senzill titulat Mallorca. Acompanyada per la seva germana Ariadna al violí i la segona veu, ens relata des d’una perspectiva intimista allò que més estranya de l’illa durant els seus períodes d’absència. Un cant als racons de la seva infància, les seves gents i l’enyorança que això produeix a tots aquells que en algun període de les nostres vides l’hem patit.

Laia Ferrer - Mallorca

Lletra

Tu que m’entens
Sempre que torn com ningú m’abraces
Tu que em transportes A tots els racons
De la meva ment descalça

Tu, guardada per la mar, son teus els meus records,
I teves les mirades
Tothom te somnía Pero jo
Te cant perque me faltes
Tothom te somnía Pero jo

Illa d’il.lusions
Regne d’anyorances
Els teus tresors
No son només vacances

Illa d’il.lusions
Regne d’anyorances
Es teus tresors son
Ses arrels que ens agermanen
De Llevant a Tramuntana
Ses arrels

Tu, que has encantat
Sa nostra ment
Dosis d’alegria
Que se contagien
A tota sa gent

Tu que ja no pots fer més
Ens has deixat gaudir
De paisatges costers
Tothom te somnía pero jo
t’estim a sa distància
Tothom te somnía pero jo

Illa d’il.lusions
Regne d’anyorances
Els teus tresors
No son només vacances

Illa d’il.lusions
Regne d’anyorances
Es teus tresors son
Ses arrels que ens agermanen
De Llevant a Tramuntana
Ses arrels

Apúntate al canal de Whatsapp de nuestra Agenda y entérate antes que nadie de los mejores conciertos de Mallorca y Baleares

  CANAL AGENDA MMM

Síguenos también en:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: