Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca toda la actualidad musical balear con especial atención a la escena local.

DATOS DE CONTACTO

Tarifas agenda y banners

Publicado el 19 abril, 2022

Maria Àngels Gornés publica el seu tercer disc “Les ales obertes”

Maria Àngels Gornés - Mallorca Music Magazine

Després de la presentació del senzill “L’oreneta extraviada” el març passat, Maria Àngels Gornés acaba de publicar el seu tercer disc anomenat Les ales obertes. Un treball compost per una dotzena de cançons on, fidel a la seva tasca de tants anys, musica poemes d’autors menorquins. Dotze temes en els quals ens transporta a l’univers particular creat per a cada peça, cadascuna en el seu propi i únic estil.

La producció i els arranjaments han estat a càrrec del seu fill, el músic i compositor Guiem Soldevila.

Maria Àngels Gornés

Va començar la seva trajectòria el 1976 musicant poetes menorquins com Gumersind Gomila, Pere Xerxa, Pere Gomila, Antoni Taltavull, Ponç Ponç, Francesc Florit Nin, Gurmensind Riera, Àngel Ruiz i Pablo, Damià Borràs i Carme Cloquells. El seu recorregut en la música abasta gairebé cinc dècades. Sempre ha manifestat una clara defensa ecològica i paisatgística de la seva illa, Menorca. Les seves cançons són plenes de sensibilitat i sonoritats connectades amb la mediterrània.

Malgrat tants anys formant part del paisatge musical de Menorca, no s’ha prodigat massa quant a treballs discogràfics. L’any 1982 va gravar el seu primer disc, Menorca et dec…, un resum de les cançons creades durant aquells temps. El 2001 publica Entre boires, amb l’empremta inestimable del seu fill i músic Guiem Soldevila. En directe (2011) recull part del seu repertori en viu. També compta amb diversos senzills com Tençó de l’harmonia i del contrast (1992), Àncora / Arrels (2007) o A la memòria del poeta Gumersind Riera (2010).

Maria Àngels Gornés – Les ales obertes portada

Enrédate en nuestras redes:

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario

Con la colaboración de: