Mallorca Music Magazine

Descubre la música que se hace en Baleares, con epicentro en la isla de Mallorca. Te acercamos la actualidad musical de las islas con especial atención a los artistas locales.

Tarifas agenda y banners

Formulario de contacto

redaccion@
mallorcamusicmagazine.com

info@
mallorcamusicmagazine.com

Publicado el 29 mayo, 2022

Verlaat tornen als seus orígens amb «Xafogor»

Verlaat - Mallorca Music Magazine

Xafogor és el nou senzill del grup d’origen menorquí Verlaat, amb el que pretén retornar a la sonoritat dels seus primers senzills. Festiva, alegre i amb lletres d’estil narratiu connectades amb la quotidianitat i la idiosincràsia illenca, Xafogor no prescindeix de les seves habituals melodies de sintetitzador, que en aquesta ocasió ens remeten als desenfadats anys 80, i d’una tornada potent que es deixa corejar.

Aquest senzill formarà part del seu pròxim EP homònim, que es publicarà aquest mes de juny, una continuació del seu primer treball, Borps i Abatzers. Verlaat tanca, així, aquest doble EP amb sis noves cançons que retornen a la mescla d’alegria, sàtira i reflexió que els caracteritza.

Verlaat - Xafogor

 Síguenos

Publicado por:

Desde Mallorca te mostramos la música que se hace en Baleares y más allá, acercándote la actualidad musical con epicentro en la islas.

No hay comentarios

Deja un comentario