Contacta

Mallorca Music Magazine te acerca la música que se hace en las Islas con epicentro en Palma. Toda la actualidad musical balear con especial atención a los artistas locales.

CONTACTO

Tarifas agenda y banners
Publicado el 3 octubre, 2021

El festival Barnasants reprèn la seva programació a Mallorca durant la tardor

Per Neus Jover Sampol
Barnansats - Mallorca Music Magazine

Es duran a terme un total de vuit concerts entre Sa Pobla i Manacor

El festival de música d’autor Barnasants Illes Balears reprèn la seva programació a Mallorca amb vuit concerts que es duran a terme durant aquesta tardor a Manacor i Sa Pobla. Les entrades d’aquest cicle de concerts es poden aconseguir a través de la pàgina web del festival Barnasants.

L’esdeveniment, considerat com un dels projectes de cultura d’autor més importants d’Europa, amplia la seva llista de seus i espais amb la incorporació de l’espai cultural Sa Congregació de Sa Pobla.

Concerts a Sa Pobla

La programació reivindica nous talents emergents i aposta per la música d’autor en llengua catalana. Els sis primers concerts es duran a terme a Sa Pobla, els encarregats d’encetar el cicle el proper 9 d’octubre són Marga Rotger i Amulet, dues propostes que combinen diferents estils musicals. La cantautora presentarà un repertori propi a guitarra i veu. En canvi, Amulet interpretarà peces del seu primer disc Un desert de colors.

El 23 d’octubre serà el torn del manacorí Miquel Serra, que representarà diferents peces del seu últim disc anomenat Cançons de Joan Serra, i del menorquí Borja Olives que interpretarà cançons reivindicatives passant per estils com el pop, la rumba o el ska.

Els últims concerts que tindran lloc a Sa Pobla es duran a terme el divendres 5 de novembre, de la mà dels menorquins Clara Gorrias i Leonmanso. És la primera vegada que la cantant menorquina participa en el festival, i realitzarà un concert íntim, a piano i veu, en el qual presentarà el seu disc La mar fa riure i fa plorar. En canvi, Leonmanso participa de nou en aquesta vint-i-sisena edició després d’estar dos anys sense fer-ho, portant a l’escena cançons de diferents estils passant pel folk, el rock i el pop.

Concerts a Manacor

Pel que fa als concerts que es duran a terme a Manacor, el 19 de novembre actuaran Glòria Julià i Víctor Leiva a la Institució Antoni Maria Alcover. El duet presenta un espectacle que parteix de la poesia, oferint un seguit de cançons en format acústic del seu grup Vers Endins, així com també poemes d’autores catalanes i alguna versió de cantautors com Ovidi Montllor.

L’encarregada de tancar el cicle de concerts el proper dissabte 20 de novembre a Manacor serà la mallorquina Maria Hein, que presentarà el seu disc debut, Continent i contingut.

 Síguenos

Publicado por:

Graduada en periodisme i comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. Experimentant amb el podcast Oficinista busca Ofici. Enamorada de la cultura i la música en general. Podeu trobar-me, també, al meu blog Illa de Cultura.

No hay comentarios

Deja un comentario